Skip to main content

Routeverkoper diepvriesproducten (franchisenemer)

 

Wil je graag wisselen van werk en wil je hoogwaardige producten verkopen aan jouw eigen klanten? Lees dan verder!

Bij eismann verkoop je hoogwaardige boodschappen aan je eindklanten. Onze producten staan voor de beste kwaliteit en zijn als zodanig bekroond. Deze toekomstbestendige en crisisbestendige activiteit biedt je afwisselend contact met mensen en voldoende vrijheid voor je eigen werkritme. Zo kun je bijvoorbeeld zelf je werktijden bepalen en heb je zo de mogelijkheid om een goede balans tussen werk en privé te behouden. Veel collega's doen het werk dan ook al decennialang!

Wat ga je dan precies doen?
Je gaat gebruik maken van het concept eismann. In de begin-fase ga je je eigen klantenbestand opbouwen in je eigen regio. Vaak is dit zelfs in- en rondom je eigen woonplaats! Daarnaast ga je je eigen geworven klanten zelf bezoeken met de rode eismann diepvriesauto. Je gaat in gesprek met de klant om te achterhalen waar op dat moment de behoefte ligt. Deze kun je dan direct uit de auto halen en verkopen aan de klant. Hoe meer je verkoopt en hoe blijer de klant, hoe hoger je inkomen is. Bij sommige klanten komen onze eismannen al meer dan 10 jaar!

Jij brengt:

  • Verlangen om eigen baas te zijn
  • Communicatiekracht
  • Organisatievaardigheden
  • Je spreekt vloeiend Nederlands
  • Bent in het bezit van een rijbewijs klasse B

Wat mag je van ons verwachten?

Wij zijn een bekend premium merk dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft. Al onze ervaring delen wij graag met je. Wij bieden intensieve trainingen en scholingen en ‘on the job’ begeleiding. Daarnaast bieden wij de volledige infrastructuur zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met ondernemen en de klanten te voorzien van de heerlijkste diepvriesproducten.

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan via de knop "reageren" en wij zullen contact met je opnemen.

  1. Eismannjobs.nl
  2. Informatie
  3. Vacature: Routeverkoper diepvriesproducten