Skip to main content

Zelfstandigheid

Word uw eigen baas!

Al meer dan 35 jaar werken wij met zelfstandige partners samen. Daarbij streven wij ernaar u als onze partner op de lange termijn succesvol te maken en als ondernemer succesvol te zijn. Als zelfstandig eismann ontvangt u daarom van ons als franchisegever, waardevolle ondersteuning, vanaf het allereerste begin. 

 

Ondersteuning bij uw zelfstandigheid

De weg naar het zelfstandig ondernemerschap gaat gepaard met veel vragen. Daarom ondersteunen we u vanaf het begin met onze expertise. We begeleiden u intensief bij het verduidelijken van organisatorische en/of individuele aspecten. Bij aanvang neemt u direct deel aan verschillende trainingen die u de nodige basis bieden voor een succesvolle ontwikkeling van uw onderneming.

We willen u de best mogelijke start geven voor uw nieuwe toekomst als zelfstandig ondernemer bij eismann.

 

Prestatie loont zich!

Bij eismann kennen we ook het prestatieprincipe dat bij zelfstandigheid hoort. Door innovatieve provisiemodellen garanderen we ook in de zelfstandigheid een hoge mate van zekerheid en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wilt u meer over dit onderwerp weten? U kunt altijd contact met ons opnemen. Verder worden ook veel vragen rondom het thema zelfstandigheid bij eismann in onze  FAQ's beantwoord. We verheugen ons erop u verder te kunnen helpen - en u als nieuw lid van de eismann-familie te mogen begroeten.


Lees meer ...