Skip to main content

Verantwoording

Als franchisegever verantwoording nemen

eismann kan al terugkijken op een succesverhaal van meer dan 40 jaar. Sterk verankerd in onze bedrijfstraditie zijn principes die onze acties bepalen en die zorgen voor onze succesvolle groei. We zijn ons ervan bewust dat het bedrijf eismann als modern bedrijf alleen geschikt is voor de toekomst als we ons niet alleen richten op economische aspecten, maar ook op de eisen van de samenleving. Wij aanvaarden deze verantwoordelijkheid graag.

Voor eismann heeft onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ook een enorme betekenis buiten de grenzen van het bedrijf. Samen met alle collega's, partners en onze klanten ondersteunen we sociale projecten.

Als bedrijf hebben we ook een verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Daarom besteden we bij het selecteren van onze leveranciers veel aandacht aan de kwaliteit en zorgvuldige omgang met de omgeving. Strikte richtlijnen garanderen de kwaliteit van onze producten, dat is wat we onze klanten bieden, bijvoorbeeld met de ASC- of MSC-gecertificeerde producten voor een duurzame visserij en fokkerij. 

De eismann-groep telt internationaal meer dan 6.000 franchisenemers en medewerkers. En we zijn onze verantwoording tegenover elk van hen bewust. Innovatieve verdienmodellen garanderen uw zekerheid.  

Verantwoordelijk voor duurzaamheid

Wij vinden het onze plicht bij te dragen aan duurzaamheid. Daarom besteden we bij het kiezen van onze leveranciers aandacht aan zowel de kwaliteit als de zorgvuldige omgang met de omgeving. Strikte richtlijnen garanderen de kwaliteit van onze producten.


Voor een nauwgezette mobiliteit concentreren we ons op voertuigen met lage emissies. Bovendien worden hier de modernste koeltechnieken gebruikt, die bijdragen aan het economisch gebruik van onze bronnen. In deze context zetten we ons ook in voor de continue optimalisatie van de routes. Overtuig uzelf en solliciteer vandaag nog bij eismann!

 

 

Goed verzorgd met eismann

Veiligheid is een van de grote problemen van onze tijd. Tegenwoordig zoeken mensen van alle generaties naar beroepen die hen en hun gezin financiële en sociale zekerheid bieden. Bij eismann zijn we een van de gelukkige bedrijven die om hun franchisenemers en medewerkers geeft. We weten het: ubent onze toekomst! Uw bescherming is daarom belangrijk voor ons.

Als franchisenemer bieden wij u een scala aan voordelen. We vullen deze aan met modellen die uw veiligheid dienen. Als resultaat van uw werk bij eismann ontvangt u een veelzijdig pakket dat u in vele levenssituaties ondersteunt en dat uw prestaties voor de eismann-familie weerspiegelt evenals onze erkenning voor uw werk.

Financiële zekerheid

Wanneer we het hebben over zekerheid, dan betreft dat in eerste instantie de verdiensten. Financieel veilig zijn, maakt vrijheid voor onszelf of het gezin mogelijk. We kunnen ons onder andere alleen veilig voelen als we over voldoende financiële middelen beschikken.

De eismann-groep biedt haar verkooppartners daarom innovatieve inkomsten- en prestatiemodellen aan, die een hoog niveau van zekerheid bieden. In deze context is prestatie het sleutelwoord. Uw succesvolle inzet belonen we natuurlijk graag. 


Lees meer ...