Skip to main content

Opleiding en training

  1. Eismannjobs.nl
  2. Informatie
  3. Verdere ontwikkeling

Van het begin af leren

Een principe dat door eismann wordt nagestreefd is het feit dat we op ons eigen nageslacht vertrouwen. Het is ons doel om collega's te ontwikkelen vanuit onze eigen gelederen, om geleidelijk de verantwoordelijkheid aan hen over te dragen en hen in staat te stellen zo snel carrière te maken.

Met continue training kunnen we dit bereiken. Vooral in tijden van voortdurend veranderende marktomstandigheden en innovaties is het belangrijk om op de hoogte te blijven. Trainingen, scholingen en workshops worden daarom gezien als een belangrijke investering in de franchisenemers en werknemers van de organisatie eismann.

... wanneer u als franchisenemer bij ons begint, wordt u gedetailleerd ingewerkt. Vanaf het begin wordt u begeleid, zodat er geen open vragen blijven!

... om op specifieke gebieden aan de bal te blijven, maken we het onze franchisenemers mogelijk om deel te nemen aan specifieke trainingen en proeverijen.

... in de theoriescholingen met ervaren trainers leren nieuwe franchisenemers alles, wat ze moeten weten voor een succesvol eismann-onderneming.

... ervaren managers en teamleiders zijn dagelijks in heel Nederland onderweg om onze eismannen bij hun onderneming te ondersteunen en verder te ontwikkelen - omdat ter plekke het meeste bereikt kan worden. 

... bij onze zoektocht naar nieuwe ideeën, komen we graag met collega's uit andere vakgebieden samen om in workshops verschillende onderwerpen uit te wisselen. Natuurlijk mogen als premium voedselleverancier kookworkshops en proeverijen niet ontbreken.


Lees meer ...